Anuncis

dilluns, de juny 11, 2007

quin cap de setmana

Dissabte després de anar al pis aprendre mides. Cap al Fútbol el ambient estava molt bé va arribar la noticia del saragossa el español va marcar, va costar i vam empatar, el madrid també va empatar. Després vam aconseguir marcar el 2 a 1, cap al final el madrid va empatar i tot seguit el espnyol ens va empatar, graicies a una badada monumental de la defensa, he dit defensa, qu enomés sap aixecar per demaanr fora de joc i quedarse quiets com estakirots. Que se'n vagin a cagar tindrien que dimitir i renunciar a un mes de sou i a sobre el "megacrack" del ronnie on era a casa no es va ni dignar a apreixer pel camp nou. Em vaig gitar de molt mala llet.

Per sort diumengue les tornes van canviar un poc, a les 11 teniem que sortir de la plaça de Sants. Teniem actuació a Valls, la vila on van gairebé nèixer els castells.
Arribarem a Valls a les 12:45 després de donar unes voltes per valls.
L'actuació molt bé 3d8, 4d8 i torre de set o 2d7.
Després volta amb autocar cap aMontblanc on vam dinar a l'àrea de guisona.
Mes tard cap aBarcelona on vam arribar cap a les 20 de la vesprada.

2 comentaris:

Mikel ha dit...

Possiblement som l´unic equip que ataquem vilment al nostre crack.... quan a sobre resulta que si que era al camp!!! ho va dir en Messi! si es que....

Charlie ha dit...

Ahir li van fer una entrevista a Mundo Deportivo, que va durar 1 hora, i li van fer la pregunta de 4 maneres diferents. En cap ocasió va afirmar rotundament que hi fós. O sigui, no hi era.