Anuncis

dilluns, de juny 18, 2007

Ei Doctor

Divendres pel matí vaig anar a la seu del districte de Sant Martí, total ja tinc el meu certificat digital IDCAT. Després l'empadronament oficialment des del 12 de juny estic empadronat al meu piset. Vaig arribar a casa els pares amb el temps just deixar els trastos i agafar la moto per anar a la UPC a la sala del porro o era del llac XDXDXDXD.
El Àlex estava un xic nerviós va fer la lectura de la tesis en anglès. Després per la tarda havíem quedat a les 17 per celebrar el nomenament de doctor del Àlex per cum shot, pendó vull dir cum laude. Jo vaig tenir que anar a intentar resoldre un problemilla al cr major de sarria. o sigui vaig apareixer pel Versalles cap a les 20. Del bar vam sortir cap a la 1:00 amb unes quantes cerveses, unes braves i uns entrepans.
Després vaig fer cap a casa el spares per fer un canvi de mitja de transport i cap a viladecans casa el Roberto i senyora.
On vaig retrobar-me la Vane o Vabe segons el Miliki

Dissabte descans, nooooooo, anar mirar electrodomestics 1r i cap a la 13 a Sant Cugat a mirar mobles amb ma germana a Mobles Carré.
Per la tarda siesta, i després anar veure el àtic, dúplex que té ma germana. Canvi del bombí de la porta, prendre mides.
Ja més tard a amb el Fidel vam prepara un pizza que mos va quedar molt bona. Mentrestant amasavem un nachos amb formatge.
Al final sopant varem ser 4 la Montse, el Fidel, el Marc i un servidor, després varem anar a un bareto per Gràcia.

Diumenge Visita al saló del automòbil de Barcelona, no hi havia BMW per exemple, estava a petar de gent massa i tot per va estar bé.
A la tarde sessió de cine per veure la pel·lícula Piratas del Caribe 3 En el fin del Mundo. Massa llarga fins i tot em vaig mig adormir al principi.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

j000der quina vida, amb el que mola tenir una vida "tranquileta"

Anònim ha dit...

Eps! Gràcies per venir!

Mikel ha dit...

Ei Alex! gracies per venir li dius a tiu que es va menjar el teu entrepa? jjsaujasjuas

Nach ha dit...

Mikel l'altre instigador