Anuncis

diumenge, de febrer 03, 2008

Setmana del 28/01 al 3/02 de 2008

Entrevistes, entrevistes, desestimar una feina.

Divendres era el dia.
Primer anar de compres al Ikea a buscar unes cosetes pendents per a ser puntual a les 22 per anar a l'estrena de MYWAY. Gràcies al Jordi Herreros, cap de producció de la pel·lícula, dirigida per J.A. Salgot. El Jordi se'l pot veure a la web del festival de Santa Barbara a Califòrnia a on va anar el passat dimecres a presentar-la en el següent link.
Al final i vaig anar amb el Marc, la Cristina i el Lluís.

Una petita sinopsis de la pe·lícula seria, que tracte de la aparent vida normal de una família que el home es dedica al narcotràfic de drogues, que un bon dia es mor la mare i es troba que el pare pateix alzheimer i se'l enduu a casa a viure amb la família. Explica els diferents estadis de la malaltia, el meu avi se'n va morir per patir aquesta malaltia.

Per a mi és una pel·lícula que s'ha de anar a veure, tot i ser dura, tant per la part de les drogues com la part de la malaltia.
I el mes notori la banda sonora, que ha estat encomanada a Josep Miquel Oliver, lider del grup Antònia Font. I la cançó My way de Sinatra interpretada per Dolo Beltran, cantant del grup Pastora.

Després de veure la pel·lícula vaig anar a la Disco Oven de Poble Nou. Allí vaig poder parlar amb el director i amb els diferents persones que havien col·laborat en la pel·lícula.

2 comentaris:

Mikel ha dit...

tiuu ja fa dos partits que no et veig al camp... tas be?

Nach ha dit...

tranki mikel , doncs els d os dies he ant al camp

salut